”On epäreilua, miten hyvältä hän näyttää 51-vuotiaana!” Sofia Vergara kuumentaa sosiaalista mediaa lomakuvillaan

Naimisissa olevat miehet, älkää edes yrittäkö vilkaista Sofia Vergaraa näissä kuvissa! 🫣🚫Kolumbialais-yhdysvaltalainen näyttelijätär näyttäytyi bikineissä ja villitsi kaikki miehet unelmavartalollaan! 🔥😍Kokeile olla tarkistamatta hänen ikäänsä tuplasti, kun näet hänen uusimmat kuvansa tästä artikkelista! 👇

Aina kun ihmiset näkevät S. Vergaran, he eivät voi olla tuplatarkistamatta hänen ikäänsä. Koko juttu on se, että erinomainen kolumbialais-amerikkalainen näyttelijä ja tv-persoona näyttää paljon ikäistään nuoremmalta, eivätkä vuodet tunnu kuluvan hänelle koskaan.

Jotkut jopa vertaavat häntä hienoon viiniin, sillä molemmat muuttuvat ajan myötä entistäkin paremmiksi. Tähti korostaa säännöllisen liikunnan ja tasapainoisen ruokavalion merkitystä. Hän käyttää paljon ravitsevia ja terveellisiä tuotteita, kuten tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja tuoretta lihaa, mutta silti hänellä on joskus varaa syödä jäätelöä.

Mitä tulee hänen henkilökohtaiseen elämäänsä, hän on naimisissa Joe Manganiellon kanssa. Hän ei koskaan jätä käyttämättä tilaisuutta ilmaista todellista rakkauttaan ja omistautumistaan miehelle sosiaalisessa mediassa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant