“Ilmeisesti vauvalla on ongelma!” Paris Hiltonin pojan kuvat ilmestyivät nettiin ja herättivät kiistelyä

Paris Hilton jakoi vihdoin kuvia osoitteessa son👩🏻‍🧒🏻”Pojan pään muoto todisti, että hän on vakavasti sairas! “, fanit ovat varmoja🏥👶🏻The kuvat aiheuttivat heti ristiriitaisia reaktioita📷Vauva joutui kritiikin kohteeksi sosiaalisessa networks🗣️💔Seuraavat kuvat here👇🏻

Paris Hiltonin nuoruus on jo taka-alalla, sen sijaan hänestä on tullut ihana vaimo ja iloinen äiti. Pitkään aikaan hän ei halunnut näyttää poikaansa julkisuuteen. Mutta tuli hetki, jolloin hän päätti jakaa kuvia pojastaan faniensa kanssa. Fanien reaktio oli kuitenkin varsin odottamaton.

Poika hämmensi heti tilaajia, jotkut ilmaisivat mielipiteensä, että lapsella oli iso pää. Jotkut kutsuivat Parisin poikaa “erityislapseksi”; he jopa ehdottivat, että pojalla olisi sairaus “hydrokefalia”. Huolestuneet käyttäjät kehottivat Parisia menemään lääkäriin ja aloittamaan tarvittavan hoidon.

Jotkut ovat olleet erittäin tylyjä ja väittäneet, että näin näyttävät lapset pitäisi pitää poissa yleisön ulottumattomissa. Nämä huomautukset luonnollisesti suututtivat Parrisin. Vastauksena hän antoi virallisen lausunnon: “Tiedämme, että maailmassa on paljon sairaita ihmisiä. Poikani on terve vauva. Kävimme lääkärissä, hänellä on kaikki hyvin, hänellä on vain isot aivot”․.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant