Lomamatkan sijaan puolisot kunnostivat surkean asuntonsa, ja se oli heidän elämänsä paras päätös.

Ostimme vaimoni kanssa “ruman” asunnon pennosilla ja teimme siitä unelmakodin pienellä budjetilla! 🤩💪 Muutimme 4️⃣0️⃣ neliömetrin asuntomme tunnistamattomaksi ja jätimme kaikki naapurit sanattomiksi! 🤐 Näe sinäkin upean muodonmuutoksen tulokset tästä artikkelista! 👇

Säästääkseen rahaa ja toteuttaakseen vaalimansa unelman, tämän päivän pariskunta päätti käyttää kaikki säästönsä radikaaliin remonttiin. Tämä oli tietenkin paras päätös, jonka he olivat koskaan tehneet koko elämänsä aikana. Koska heillä oli rajallisesti rahaa, he suunnittelivat kaiken järkevästi eivätkä edes palkanneet sisustussuunnittelijaa.

Pariskunta halusi tehdä koko asuntonsa suunnittelun skandinaaviseen tapaan. Lattiaan laitettiin kuviolliset laatat, jotka virtaavat sujuvasti keittiöön. Seiniin valittiin rikas, syvä sävy, ja tänne järjestettiin myös täysimittainen avoin säilytysjärjestelmä.

Jääkaappi seisoi sisäänkäynnin oikealla puolella. Seinää vasten on asennettu lineaarinen sarja, ja julkisivut ovat valkoiset. He päättivät koristella esiliinan kauniilla kuviollisilla laatoilla. Ylempi taso on ulotettu kattoon asti, jotta näin pieneen keittiöön saataisiin lisää säilytystilaa.

Olohuoneen sisäänkäynnin kohdalla voi nähdä säilytysjärjestelmän suuren vaatekaapin muodossa, jossa on valkoiset rintamukset. Siinä on mukava sohva ja suuri TV-alue. Siellä on mielenkiintoisia maalauksia, erityinen paikka kirjoille sekä iso mukava nojatuoli.

Makuuhuoneeseen päätettiin valita rikas, laivastonsininen väri. Siellä on myös korkea vaatekaappi, tilava sänky, yhteensopivat verhot sekä söpöt yöpöydät. Suunnittelu on kaiken kaikkiaan miellyttävää silmälle.

Aiemmassa putkistokokoonpanossa oli wc pesukoneen vieressä. Se siirrettiin nurkkaan asennetun lavuaarin paikalle, ja pesukone sijoitettiin sen alle. Heidän valintansa osui suorakulmaisiin valkoisiin ja kuviollisiin laattoihin.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant