”Vanheneminen kuin viini näyttää tältä!” Enrique Iglesias näytti äidilleen ja jätti kaikki sanattomiksi

Yritä olla rakastumatta ensi silmäyksellä, kun näet Iglesiasin äidin! 💘😮Laulaja näytti äitinsä ja tämä on pakko nähdä! 🧐🧐🧐🧐🧐🫢On epäreilua, miten hyvältä 7️⃣2️⃣-vuotias nainen voi näyttää! 🤭❤️‍🔥No ihme, että Julia Iglesias hullaantui hänestä 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s! Katso, miltä nainen näyttää nyt tässä artikkelissa!👇

Tähti nauttii kuuluisuuttaan ja suosiotaan paitsi kotimaassaan, myös ympäri maapalloa ottaen huomioon hänen suuren lahjakkuutensa ja kauniin äänensä. Hän on nykyään yksi kysytyimmistä ja halutuimmista esiintyjistä, josta miljoonat tytöt ovat haaveilleet.

Monet ovat miettineet, miltä legendaarisen laulajan äiti näyttää, ja tässä on vastaus! Maria Isabel Preysler on täyttänyt jo 72 vuotta, mutta on vanhentunut kuin viini. Kun espanjalainen macho päästi fanit katsomaan naista, kaikki menivät sanattomiksi.

Kukaan ei osannut edes kuvitella, millainen kaunotar tähden äiti on, ennen kuin hänen kuvansa nousivat verkkoon.

”Ikä on hänelle vain numero”, ”Jos ikääntyminen, niin vain tällä tavalla!”, ”En voi irrottaa silmiäni tästä kaunottaresta”, ”Hän näyttää jopa paremmalta kuin useimmat 20-vuotiaat!”. Miten niin?”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant