“Ikonitkin vanhenevat!” Belluccin ensiesiintymisestä uuden rakastajansa kanssa tuli keskustelunaiheita

Romanssi ikääntyneen ohjaajan kanssa ei tehnyt hänelle hyvää! 😬 Monica Bellucci esiintyi harvinaisessa tapahtumassa ja voit nähdä hänen huomattavan ikääntyneen ulkonäkönsä tässä artikkelissa! 🧐👇

Monica Bellucci juhlii pian 60-vuotissyntymäpäiväänsä. Ne, jotka ihailivat häntä 1990-luvulla, eivät suostu uskomaan, että heidän suosikkiidolinsa on ikääntymässä. Mutta vielä nykyäänkin hän pystyy ylittämään minkä tahansa supermallin, mikä on hämmästyttävää.

Hän pitää tiukasti ansaitsemansa tittelin “kauneuden ja naisellisuuden ruumiillistuma” vielä tänäkin päivänä. Hänen maanpäällisen kauneutensa ja ainutlaatuisen vetovoimansa vuoksi kukaan ei voi pysyä välinpitämättömänä eikä vilpittömästi ihailla.

Hänen viimeisin esiintymisensä Roomassa tyylikkäässä kokomustassa mekossa aiheutti välittömästi kohun. Nuorta Belluccia rakastaneet tuskin tunnistivat häntä, mutta uskolliset fanit eivät jättäneet tilaisuutta käyttämättä ja ylistivät häntä.

Näyttää siltä, että hänen uusi romanssinsa ohjaajan kanssa teki hänelle hyvää ja hänestä tuli entistäkin kauniimpi ja itsevarmempi. On hämmästyttävää, miten hän paranee vuosi vuodelta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant