”Silmänraivaajasta unelmien kartanoksi!” Perhe muuttaa kolhiintuneen kartanon ja räjäyttää verkon käsiin

Vuosia sitten mieheni ja minä ostimme ruman vanhan kartanon, jossa ei ollut mitään asuintilaa! 😬😨 Kukaan ei ajatellut ostaa sitä, mutta me näimme siinä potentiaalia! 😏💪Nyt asumme ylellisimmässä kartanossa mitä voi kuvitella! 🏚️➡️🏠Katso ennen-jälkeen-kuvat sen uskomattomasta muodonmuutoksesta tästä artikkelista! 👇

Kukaan ei halunnut ostaa tätä hylättyä ja ränsistynyttä kartanoa, kunnes eräs aviopari otti riskin, eivätkä he nyt kadu mitään. Kun perhe muutti sinne, siellä ei ollut kirjaimellisesti mitään asuintilaa. Heidän piti aloittaa kaikki alusta ja edessä oli luvassa pitkä ja haastava työ.

Sen kunto jätti paljon toivomisen varaa. Jopa ystävät ja sukulaiset ilmaisivat epäuskoaan tuskin hahmottaen sitä, että he näkivät siinä suuria mahdollisuuksia. Sen alkutilanne ei houkutellut ketään, ja se oli ollut hylättynä vuosikymmeniä. Rakennus oli muuten rakennettu jo vuonna 1956.

Puolisoilla kesti vuosia saada koko remontti päätökseen, sillä he tekivät kaiken itse kääntymättä kenenkään muun puoleen. Suurimmaksi osaksi he ottivat vaikutteita skandinaavisesta tyylistä. Poikkeuksetta kaikkiin huoneisiin tehtiin suuria muutoksia.

Keittiöstä tuli saneerauksen jälkeen entistäkin suurempi, ja siinä on nyt suuri ruokapöytä. Keittiökalusteeksi valittiin harmaa, ja se sopi täydellisesti seinien väriin sekä koko sisustukseen. Keittiössä on myös sohva, jossa on tv-alue. Täällä voi kokata, syödä ja rentoutua.

Makuuhuoneesta tuli erittäin mukava ja tunnelmallinen. Puinen sänky, paljon kasveja ja raidalliset verhot antavat sille vielä enemmän ainutlaatuisuutta ja lämpöä. Siellä on myös paljon tilaa kirjojen säilyttämiseen.

Millainen muutos oli mielestäsi? Piditkö siitä?

Rating
( 1 assessment, average 4 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant