”Jotkut ihmiset ovat julmia ja vihamielisiä!” Paris Hilton vastaa ”sairaaseen” kritiikkiin poikaansa kohtaan

”Tämä satuttaa sydäntäni syvemmin kuin sanat voivat kuvailla💔”! 💬Hilton purskahti kyyneliin lapsensa ulkonäköä koskevien trollikommenttien jälkeen! 😫🥺 Näyttelijä jakaa rehellisiä ajatuksiaan ei enää jaksa sietää kritiikkiä hiljaa! 🤫🧐 Tätä ihmiset eivät olleet valmiita kuulemaan! 😱 Jatkoa – katso artikkeli! 👇

Niille, jotka eivät vielä tiedä, yhdestä nykypäivän merkittävimmistä, menestyneimmistä ja halutuimmista näyttelijättäristä on tullut hiljattain ensimmäistä kertaa äiti. On syytä lisätä, että äitiyden syleily on ollut tähden vaalittu unelma jo vuosia. Hänen Phoenix-poikansa, jonka ilmestyminen yllätti verkon käyttäjät suuresti, syntyi sijaissynnytyksen kautta.

Siitäkin lähtien, kun filmitähti jakaa pienen perijänsä kuvia, kritiikin aalto iskee sekä näyttelijättären että hänen viattoman pienen lapsensa kimppuun. Asia on niin, että hänen päänsä on hieman tavallista isompi, mikä johtaa trollauskommentteihin, jotka särkevät näyttelijän sydämen palasiksi.

Hilton myönsi, että tällaisten kauheiden kommenttien lukeminen satuttaa häntä jopa syvemmin kuin sanat voisivat kuvailla. Hän mainitsee, että on olemassa monia ihmisiä, jotka ovat sairaita ja heidän jättämänsä kommentit ovat jotain, jota ei voi hyväksyä.

Hän on lopulta jakanut avoimia ajatuksiaan ja liikuttanut kaikkia seuraajiaan toivoen, että hänen viestinsä muuttaisi tilannetta parempaan suuntaan. Hilton lisäsi, että hänen vauvansa on terve, suloinen ja enkelimäinen ja äidiksi tuleminen oli ollut hänen unelmansa niin kauan kuin hän muistaa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant