“Ei talo, vaan unelma!” Tutustutaanpa erään tavallisen suomalaisen pariskunnan taloon ja katsotaan, mikä siinä on erityistä…

Poikaystäväni ja minä jätimme kaiken taaksemme ja muutimme maalaistaloon, johon rakastuimme ensisilmäyksellä! 🏫➡️🏠 Heti kun näytimme sitä sisältä, kaikki alkoivat haaveilla asumisesta täällä myös! 🤩👏 Rynnätimme verkkoon sisustuskuvilla, jotka näet tästä artikkelista! 👇

Nykyinen pariskunta oli vuokrannut monta vuotta kahden huoneen asuntoa ja säästänyt samalla rahaa pikkutalon tai yksiön ostamiseen. Silloin he eivät osanneet edes kuvitella, että jonain päivänä he jättäisivät kaupunkielämän taakseen ja valitsisivat syrjäisen maalaistalon.

Heti kun he näkivät tämän talon, he tiesivät varmasti, että se oli paras mahdollinen vaihtoehto. Talo rakennettiin vuonna 1958. Se itsessään oli edullinen, mutta remontti vaatisi paljon rahaa, joten Julia ja Petteri ottivat asuntolainan viideksi vuodeksi ja lainasivat rahaa sukulaisiltaan.

Mielenkiintoista kyllä, onnekas talo toi mukanaan iloisia uutisia. Vain muutama päivä muuton jälkeen nuori omistaja sai tietää olevansa raskaana.

Puolisot ovat asuneet täällä jo 2,5 vuotta, eikä heillä ole suunnitelmia muuttaa. He eivät kadu sitä, että jättivät kaupunkielämän taakseen ja valitsivat luonnonläheisyyden. Sen ainutlaatuiset elementit tekevät talosta kiehtovan ja tunnelmallisen.

Ensimmäinen asia, jonka he toivat taloon, oli piano. Omistaja soittaa intohimoisesti pianoa, ja heidän talostaan voi usein kuulla melodioita. Heillä on hyvät suhteet naapureihin. Täällä asuu vain 200 ihmistä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant