“Kaunottaresta käveleväksi luurangoksi!” Näin Joan Van Ark on muuttunut vuosien varrella…

Saatat muistaa hänet elokuvista kuten “Dallas” ja “Knots Landing”, joiden jälkeen kaikki olivat ihastuneet häneen! 💘🤭 Ihmiset kutsuivat häntä yhdeksi halutuimmista näyttelijättäristä silloin, mutta ajalla oli muita suunnitelmia! 😨🤯 Fanit kauhistuivat nähdessään aikoinaan kaunottaren tässä artikkelissa! 👇

Tässä on kaikki, mitä Joan Van Arkista pitäisi tietää. Hän syntyi vuonna 1943 ja oli vasta 7-vuotias, kun hänen perheensä muutti Boulderiin, Coloradoon, josta tuli hänelle elämän mullistava kokemus.

Hänen isänsä työskenteli suhdetoiminnan parissa ja hänen äitinsä oli kirjailija. Hän oli vielä lukiolainen, kun hän alkoi innostua näyttelemisestä.

“Sain kukkatytön ja hyönteisen pureman, mutta en roolia, jota yritin. Koe-esiintymiseni sisälsi monologin, ja olisi voinut kuulla neulan putoavan. Minua kehuttiin niin paljon, että huudahdin: “Kuka tarvitsee miehiä?”.

Hänestä tuli toinen nainen, joka kirjoittautui Yalen draamakouluun opiskelemaan näyttelemistä ja draamaa. Hänen merkittävimpiä roolejaan ovat muun muassa elokuvat Dallas ja Knots Landing, jotka ovat varmasti jääneet elokuvahistoriaan.

Suurimman rakkautensa hän löysi vielä lukiossa. Se oli John Marshall, jonka kanssa hän meni naimisiin saksalaisessa sotilastukikohdassa. Vuonna 1969 he saivat tyttären, joka seurasi äitinsä uran jalanjälkiä.

Nykyään erinomainen näyttelijätär on täysin tunnistamaton ja menettänyt lopullisesti entisen viehätyksensä ja eleganssinsa, kuten pettyneet fanit toteavat.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant