”Vain sokea mies voisi pettää vaimoaan hänen kanssaan!” Tässä on nainen, joka rikkoi Schwarzeneggerin avioliiton…

Vuonna 2️⃣0️⃣1️⃣1️⃣ Maria Shriver haki avioeroa pian sen jälkeen, kun hänen suhteensa tuli julki! 💔😩Liukuva taloudenhoitaja oli se, joka rikkoi heidän 2️⃣5️⃣ vuotta kestäneen avioliittonsa! 😳🤫 Varaudu kauhistumaan, kun näet tässä artikkelissa sen, jonka kanssa näyttelijä petti vaimoaan! 👇

Pariskunnan avioliitto on kestänyt yli 2 vuosikymmentä, joka rikkoutui, uskokaa tai älkää, Schwarzeneggerin rakkaussuhteen takia. Jo vuonna 2011 Maria jätti avioerohakemuksen aiheuttaen julkista kohua. Kuvittele naisen hämmästys, kun hänen uskottomuutensa tuli ilmi.

Usko tai älä, mutta se, joka rikkoi heidän avioliittonsa, oli heidän taloudenhoitajansa. Aina kun ihmiset näkevät hänen kuvansa, he eivät voi käsittää, miten hänen kaltaisensa mies voi valita hänet kauniin vaimonsa sijaan. Kun taloudenhoitaja alkoi kutsua lastaan ”Arnoldin miniversioksi”, Maria alkoi epäillä ja sai pian selville, että Joseph oli hänen miehensä avioton perillinen.

Myöhemmin mies myönsi, että hänen tekoaan ei voinut hyväksyä, mutta hän ei halunnut, että hänen perijänsä kokisi olevansa ei-toivottu. Niinpä ”Terminator”-tähti tukee heitä niin paljon kuin mahdollista. Joseph on jo kasvanut aikuiseksi ja seuraa isänsä uran jalanjälkiä. Hän on hyvin kiinnostunut kehonrakennuksesta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant