“Hänen plastiikkakirurginsa pitäisi olla vankilassa!” Valotetaanpa Melanie Griffithin plastiikkakirurgista katastrofia.

Banderas, älä edes uskalla katsoa näitä kuvia! 😬😑Melanie Griffith bongattiin useiden kauneusoperaatioiden jälkeen ja aiheutti kohun fanien keskuudessa! 🧐🤯 Tämä ei ole heikkohermoisille ihmisille! 🫣🚫 Katso tästä artikkelista sosiaalisen median ja todellisuuden suuri ero! 👇

Erinomaisimpiin ja tunnetuimpiin amerikkalaisiin elokuvatähtiin kuuluu Melanie Griffith, joka nousi kuuluisuuteen roolistaan vuonna 1988 ilmestyneessä Walking Girl -elokuvassa. Niille, jotka eivät tiedä, hän on myös suositun Dakota Johnsonin äiti ja Antonio Banderasin ex-vaimo.

Ei ole salaisuus, että Griffith on käynyt läpi useita kosmeettisia toimenpiteitä ikuisen nuoruuden vuoksi, mikä on lopulta johtanut todelliseen katastrofiin.

Näinä päivinä uteliaat paparazzit ovat kuvanneet näyttelijää julkisesti ja se, miltä hän näytti, aiheutti valtavan kohun fanien keskuudessa. Joidenkin oli jopa vaikea tunnistaa filmitähteä erehtyen pitämään häntä tyypillisenä leikkausuhrina. Monet hänen ihailijansa olivat vahvasti pettyneitä ja kieltäytyivät uskomasta omia silmiään.

“Mikä hänen kasvoissaan on vikana?”, “Tarvitsen uudet silmät, jotka eivät olleet vielä nähneet tätä”, “Maailma on kääntynyt päälaelleen”, “Mitä hän on tehnyt itselleen?”, “Hyväksytään vihdoin ikääntyminen!”

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant