“Älä näytä tätä hänen vaimolleen!” Skandaalinkäryiset kuvat Jean-Claude Van Dammen pintaan verkossa

Breaking! 💥 Hänet nähdään rakastajattarensa kanssa, vaikka hän on vielä laillisesti naimisissa! 🤫🧐 Paparazzit kuvasivat kamppailulajin ukrainalaisen rakastajattarensa kanssa ja aiheuttivat kohun vaimon fanien keskuudessa! 😤Alena-niminen tyttö varasti näyttelijän sydämen, jonka kuvat näet tästä artikkelista! 👇

Tuskin kukaan kyseenalaistaa hänen henkilöllisyyttään. Tämän päivän artikkeli maailmankuulusta ammattitaistelijasta, joka on tunnettu myös rooleistaan elokuvissa “Cybord”, “Kickboxer”, “Lionheart” jne.

Myös hänen kiihkeä rakkauselämänsä ansaitsee huomiomme. Vaikka hän on edelleen naimisissa ammattikehonrakentaja G. Portuguesin kanssa, hän näyttää elävän kaksoiselämää ja hänet nähdään usein nuoren ukrainalaisen rakastajattarensa kanssa.

Tyttö, jolla oli onni varastaa belgialaislegendan sydän aiemmin, ei voisi edes kuvitella lentävänsä yksityiskoneilla ja asuvan Ranskan parhaissa hotelleissa. Kuten hänen ystävänsä ja sukulaisensa myöntävät, naimisissa oleva näyttelijä tukee häntä taloudellisesti.

“Ei ihme, että hän on hulluna häneen!”, “Entä hänen vaimonsa? Tietääkö hän miehensä uskottomuudesta?”, “Gladys-parka! Hän olisi ansainnut paremman aviomiehen”, “Tältä näyttää onnekas nainen!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant