Puolisot antoivat 7 neliömetrin keittiölleen hämmästyttävän muodonmuutoksen ja jättivät kaikki sanattomiksi lopputuloksella

Mieheni ja minä olimme kyllästyneitä kurjaan keittiöömme ja muutimme sen tunnistamattomaksi! 🔧⚒️ Kukaan ei uskonut, että 7️⃣ neliömetrin keittiö voisi näyttää näin upealta! 🤫🤩 Aluksi ihmiset nauroivat meille, sitten halusivat sanansa takaisin! 😉Katso ennen-jälkeen-kuvat tästä artikkelista! 👇

Tämän asunnon omistajat ovat aviopari, joka muutti tänne vuonna 2016. Talon alkukunto jätti paljon toivomisen varaa, joten heillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin aloittaa remontti. Prosessi eteni melko hitaasti, ja tähän asti yksi tärkeimmistä huoneista ei ole kokenut mitään muutoksia.

Tämän päivän mielenkiintoinen artikkeli kertoo heidän kurjan näköisestä keittiöstään, jonka pinta-ala on, uskokaa tai älkää, korkeintaan 7 neliömetriä. Taloudellisten mahdollisuuksien puutteen vuoksi pariskunta päätti luottaa itseensä eikä palkata sisustussuunnittelijoita.

Oli korkea aika tehdä merkittäviä muutoksia, kuten vaihtaa kalusteet, päivittää väri ja vaihtaa kahvat. Aluksi kukaan ei uskonut, että he voisivat onnistua, mutta puolisot osoittivat sitkeyttään ja luovuuttaan.

Keittiökalusteet ja muut sisustuselementit tilattiin IKEAsta. Erilaiset lisävarusteet ja esineet täydensivät täydellisesti koko sisustuksen ja loivat erityisen ja esteettisesti kauniin ilmapiirin.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant