“Uponneita silmiä, nenäkarvoja ja roikkuvaa ihoa!” Alain Delonin tytär näytti 89-vuotiaan isänsä ja räjäytti verkon käsiin

Silloin 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s naiset kutsuivat häntä kuumimmaksi näyttelijäksi ja miehet kadehtivat häntä! 😏💯 Vuosia on kulunut ja aikoinaan halutuin näyttelijä on jo muuttunut 8️⃣9️⃣, voitko uskoa? 😧🤯Fanit kauhistuivat nähdessään idolinsa vanhentuneen tunnistamattomiin! 😨 Hänen uusimmat kuvansa – katso artikkeli! 👇

Anoushka Delon, yhden kaikkien aikojen halutuimman näyttelijän perijätär, on näyttänyt huomattavan vanhentuneen isänsä ja räjäytti verkoston. Niin yllättävältä kuin se tuntuukin, elokuva-ikoni on jo täyttänyt 89 vuotta eikä enää muistuta sitä machoa, joka hän oli ennen.

Miljoonien sydämet valloittanut elokuvatähti oli yksi ranskalaisen elokuvan kultakauden titaaneista, jonka merkittävää panosta tuskin voi yliarvioida. Hänen vangitsevat siniset silmänsä, komeutensa ja karismansa olivat ylivertaisia.

Iällä oli kuitenkin muita suunnitelmia. Delon sai aivohalvauksen, jonka jälkeen hänen terveydentilansa on jättänyt toivomisen varaa. Hänen kolme lastaan ovat äärimmäisen huolissaan eivätkä suostu jättämään isäänsä hetkeksikään yksin. Hänen perijättärensä Anoushka on antanut päivityksen isästään ja jättänyt fanit sanattomiksi.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Anouchka Delon (@anouchkadelon)

Hän esiintyi paljon syviä ryppyjä, painuneet silmät ja täysin harmaantuneet hiukset. Sanomattakin on sanomattakin selvää, että hänen näkemisensä näin surkean näköisenä oli faneille pettymys.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant