“Sydänihminen on nyt hädin tuskin kävelevä eläkeläinen!”: Val Kilmerin muuttuminen herätti ristiriitaisia reaktioita

Mies, joka varasti miljoonien naisten sydämet 1990-luvulla, on nyt tunnistamaton! 😱🤐 Fanit tuskin tunnistivat Val Kilmeriä, jonka huomattavan ikääntynyt ulkonäkö hämmästytti kaikkia! 😬😲

Legendaarinen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten loistavasta osuudestaan “Top Gunissa”, on muuttunut tunnistamattomaksi. Monien naisten sydämet valloittanut mies ei ole enää entisensä ja on viime aikoina pettänyt fanit ikääntyneellä ulkonäöllään.

Painonnousun lisäksi hänen kasvoillaan näkyy ikääntymisen merkkejä. Voidaan sanoa, että aika on jo vaatinut veronsa hänen ulkonäöstään. Katsojien, jotka ennen ihailivat häntä vilpittömästi, on nyt vaikea edes tunnistaa häntä.

Jotkut jopa väittävät, että hänen silmänsä eivät ole entisensä. Entinen tähti, jolla oli lihaksikas ja komea ulkonäkö, näyttää nyt täysin erilaiselta ihmiseltä.

Hän on nyt tavallinen 63-vuotias pappa. Sanomalla, että hän on muuttunut valtavasti, ei oikeastaan ole mitään sanottavaa. On syytä mainita, että hän toipui syövästä vuonna 2010, joka valitettavasti vaikuttaa edelleen hänen terveyteensä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant