”Sydämenmurtajatkin ikääntyvät!” Näin ikä ja vuodet ovat tehneet amerikkalaiselle näyttelijä Catherine Bachille.

Takaisin 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s hänen ”miljoonan dollarin” jalkansa ajoivat kaikki miehet hulluiksi! 🔥🤭Monet muistavat hänet ”The Dukes of Hazzardista”, johon kaikki olivat ihastuneet!💯 Ihmiset kutsuivat häntä yhdeksi kuumimmista naisista, jotka ovat koskaan esiintyneet valkokankaalla, mutta aika ei säästä ketään!🥱 Katso artikkelista hänen uudet kuvansa ja yritä olla pettymättä!👇 Lue artikkelista hänen uudet kuvansa ja yritä olla pettymättä!👇

Hän oli se, joka hurmasi miljoonat jo 1970-luvulla ”miljoonan dollarin” säärillään, korostetulla naisellisuudellaan ja vetovoimallaan. Kukaan ei kiellä, että hänen läpimurtoroolinsa oli ”The Dukes of Hazzard” -elokuvassa, jossa hän esitti Daisy Dukea. Vuosia on kulunut, ja hän on täysin tunnistamaton.

Usko tai älä, sydämenmurtaja on jo 68-vuotias. Mainittakoon, että hänen tihutyömatkansa alkoi Warrenissa, Ohiossa, vuonna 1954. Juuri hänen esittämänsä Daisy muokkasi hänestä yhden aikansa juhlituimmista elokuvatähdistä. Hänen suuren näyttelijänlahjakkuutensa lisäksi hänen vaikutustaan ja vaikutusvaltaansa muotiin voi tuskin yliarvioida.

Kaukana eivät kaikki tiedä, että hän koki miehensä traagisen poismenon. Tämä ja muut haasteet ja vastoinkäymiset ovat tehneet hänestä vain vahvemman ja sitkeämmän. Voidaan sanoa, että hän näyttää upealta ikäisekseen eikä hänellä ole suunnitelmia jäädä eläkkeelle.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant