“Tuleva supermalli kasvaa!” Tältä näyttää John Travoltan ja edesmenneen Kelly Prestonin poika

Hänen vaimonsa jätti huomiotta lääkärien varoitukset ja synnytti heidän poikansa 4️⃣7️⃣!👏 John Travoltan perhe toivotti Benjaminin tervetulleeksi osoitteessa 2️⃣0️⃣1️⃣0️⃣! 😍👨‍👩‍👦 Vuodet ovat kuluneet ja hänestä on tullut pieni sydäntenmurskaaja! 🫠💘 Katso pojan eksklusiiviset kuvat tästä artikkelista ja yritä olla rakastumatta! 👇

J. Travolta ja K. Preston kohtasivat ensimmäisen kerran vuonna 1989 koe-esiintymisissä The Experts -elokuvaan. He menivät naimisiin kahdessa vuodessa ja saivat siunauksekseen kolme lasta. He kuuluivat epäilemättä kestävimpiin ja esimerkillisimpiin pariskuntiin.

Travolta vaali isän roolia jakamalla mietteitään “From Paris with Love” -elokuvan kuvauksissa vuonna 2002. Hän ilmaisi syviä tunteitaan lapsiaan kohtaan, erityisesti Jettiä kohtaan, joka menehtyi traagisesti 14-vuotiaana saamansa kohtauksen jälkeen, joka johti kuolemaan johtaneeseen onnettomuuteen kylpyhuoneessa.

Hänellä todettiin aiemmin kaksivuotiaana Kawasakin tauti, joka johti valtimotulehdukseen ja lisäsi sydänkomplikaatioiden riskiä. Vuonna 2000 syntyi Ella, heidän tyttärensä, joka laajensi heidän perhettään ja toi vain iloa ja onnea.

Mielenkiintoista kyllä, Kelly tuli uudelleen raskaaksi, mutta jo 47-vuotiaana. Hän ei kuunnellut lääkärien neuvoja ja varoituksia ollen päättänyt synnyttää. Vuonna 2010 perhe sai Benjaminin, joka toi uudenlaista tarkoituksenmukaisuutta ja iloa.

Hänen tulonsa toi perheeseen rauhallisuutta ja harmoniaa. Tapahtui kuitenkin toinen tragedia, kun Kelly menehtyi vuonna 2017 rintasyöpään. Travolta omaksui yksinhuoltajuuden. Tältä Benjamin näyttää nykyään!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant