”Löysi miljardöörin ja unohti edesmenneen miehensä!” Näin kävi amerikkalaistähti Patrick Swayzen leskelle

Maailma hyvästeli hänet osoitteessa 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣! 😭🙏 Legendaarinen näyttelijä menehtyi jättäen vaimonsa yksin! 💔😢 Vuosia on kulunut ja Lisa on säilyttänyt enkelimäisen kauneutensa! 😍Hän on löytänyt uuden rakkauden ja mennyt taas naimisiin! 👇

Miljoonat naiset olivat hulluna rakastuneita huomattavaan, taitavaan ja uskomattoman lahjakkaaseen amerikkalaiseen näyttelijään, tanssijaan ja laulaja-lauluntekijään P. Swayzeen. Legendaarisen tähden sydän kuului kuitenkin vain yhdelle ainoalle naiselle, joka pysyi hänen rinnallaan jopa hänen viimeisinä hetkinään.

Valitettavasti ikoninen tähti menehtyi syöpään 58-vuotiaana jättäen koko maailman kyyneliin ja suruun. Tämän pariskunnan rakkaustarina kukoisti Ghost-elokuvan kuvauksissa. Vielä 34 avioliittovuoden jälkeenkin he säilyttivät romantiikan ja intohimon.

Swayze oli parikymppinen, kun hänen ja Lisan polut risteytyivät ensimmäisen kerran 1970-luvun lopulla. Tuolloin hän oli vielä 15-vuotias ja kirjoittautunut balettikouluun. Myöhemmin hän myönsi, että juuri Lisan välinpitämättömyys häntä kohtaan varasti hänen sydämensä. He menivät naimisiin vuonna 1975, mutta heidän elämänsä oli täynnä haasteita ja vastoinkäymisiä.

Traagisesti he menettivät lapsen, joka jätti ikuisen jäljen heihin molempiin. Tätä seurasi Patrickin isän ja siskon kuolema. Myöhemmin hänellä todettiin syöpä, joka lopulta päätti hänen elämänsä. Monta vuotta hän ajatteli, että toisen miehen kanssa seurustelua pidettäisiin petoksena.

Nyt, 65-vuotiaana, hän on onnellisesti naimisissa miljardööri Albert DePriscon kanssa. Nainen ja amerikkalainen korumies jakavat talon Floridassa. Voidaan sanoa, että Lisa on säilyttänyt viehättävyytensä ja viehättävyytensä vielä näin monen vuoden jälkeenkin.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant