Tyttö, joka näytti nukelta ja houkutteli kaikkia: Discover What This Adorable Girl Looks Like After 9 Years

Tämä pikkutyttö vangitsi kaikki henkeäsalpaavalla kauneudellaan ja nuken kaltaisella ulkonäöllään 😱😍 Haluatko nähdä, miltä tämä ihastuttava lapsi näyttää 9 vuoden jälkeen? 😳🧐 Katso kuvat artikkelista! 👇👇👇

Tämä nukkea muistuttava pikkutyttö sai mainetta vain 2-vuotiaana. Hänen poikkeuksellinen kauneutensa herätti kaikkien ihailun. Hän jopa aloitti mallintamisen näin nuorena.

“Kuuluisaksi nukeksi” kutsuttu tyttö levisi nopeasti valokuvineen nettiin. Monet ihmiset eivät voineet uskoa, että hän oli oikea ihminen, ja syyttivät yrityksiä hänen kuviensa muokkaamisesta epätodellisen näköisiksi.

Ajan myötä kävi selväksi, että Aira oli todellakin oikea ihminen, jolla oli poikkeuksellinen ulkonäkö.

On epäselvää, jäikö Aira lapsuudestaan paitsi, sillä hän vietti suurimman osan ajastaan muotitoimistoissa sen sijaan, että olisi leikkinyt muiden lasten kanssa. Lukemattomat valokuvaajat olivat innokkaita saamaan hänet poseeraamaan kameroilleen.

Kun hän kasvoi aikuiseksi, toimistot menettivät vähitellen kiinnostuksensa, ja hänen suosionsa hiipui. Vaikka jotkut toimistot kutsuvat häntä edelleen tapahtumiin tai kuvauksiin, tämä tapahtuu harvoin.

Nyt teini-ikäisenä Airalla on sosiaalisen median tilejä, joilla jotkut kutsuvat häntä edelleen “nukeksi”.

Onko hän sinunkin mielestäsi niin kaunis?

Rating
( 3 assessment, average 3.67 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant