“Yksi sulhanen kahdelle morsiamelle!” Uutinen siamilais-sisarusten avioliitosta on noussut otsikoihin…

Muistatteko siamilaiset sisarukset, jotka syntyivät yhdestä ruumiista kahteen? 🤔🧐Abby ja Brittany ovat kasvaneet aikuisiksi ja löytäneet jopa rakkauden!😍💘 Kuka varasti siskosten sydämen? 🤫 He jakoivat hääkuvansa, jotka sinäkin voit katsoa tästä artikkelista!👇

Tuskin on ketään, joka ei tuntisi näitä siamilaisia siskoksia. Abbyn ja Brittanyn tarina ei ole koskaan lakannut herättämästä kiinnostusta ja olemasta kiivaan keskustelun keskipisteenä. Mielenkiintoista kyllä, aivan ainutlaatuiset siskokset elävät aivan tavallista elämää: he työskentelevät opettajina, ajavat autoa ja ovat jopa parisuhteessa.

Kaikkien suureksi yllätykseksi he ovat vastikään menneet naimisiin, joiden hääkuvaukset leviävät yhä verkossa. Mies, jonka siskokset valitsivat aviomiehekseen, ei kadu mitään ja on vilpittömästi kiitollinen valinnastaan. Vaikka osa verkon käyttäjistä on aidosti iloisia toivottaen heille onnellisia pitkiä yhteisiä vuosia, muut eivät voi käsittää sitä, että kaksi tyttöä valitsi yhden miehen.

“Niin paljon kysymyksiä, mutta ei tarpeeksi vastauksia!”, “Maailma on kääntynyt päälaelleen”, “Internet riittää tältä päivältä!”, “Miehen on mentävä psykiatrille mahdollisimman pian!”, “Kateus hiljaa!”. He ansaitsevat onnen!”.

“Miten heidän vanhempansa reagoivat? Mielenkiintoista…”, “Entä jos toinen heistä haluaa erota?”. “Anna minun olla näkemättä tätä!”, “Miesparka!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant