Koska nainen oli kyllästynyt samaan kampaukseen vuodesta 1986, hän pyysi stylistiä antamaan hänelle uuden ilmeen.

Nainen, jolla oli ollut sama kampaus vuodesta 1986, kävi ensin kauneussalongissa, jossa stylistit muuttivat hänen ulkonäkönsä tunnistamattomaksi! 😱😳 Katy näytti lopputuloksen, jonka voit katsoa tästä artikkelista! 👇👇👇

Tämän päivän uskomaton tarina kertoo Katysta, amerikkalaisesta kotiäidistä, joka sai suosiota Rachel Ray -ohjelmasta. Hän kyllästyi samaan kampaukseen, joka hänellä oli ollut 1980-luvulta lähtien, ja pyysi ohjelman stylistiä antamaan hänelle uuden ilmeen.

Kaikki alkoi siitä, kun hänen tyttärensä myönsi, että hänen oli häpeällistä mennä mihinkään yhdessä äitinsä kanssa. Nyt nainen tajusi selvästi, että oli korkea aika muuttaa jotain.

Usko tai älä, hän ei ollut käynyt kauneushoitolassa sitten vuoden 1986. Hänellä oli ollut sama kampaus yli 36 vuotta. Hänen hiuksensa näyttivät kamalilta ja niiden kunto jätti toivomisen varaa. Hänen tyttärensä oli vakuuttunut siitä, että hänen äitinsä oli jämähtänyt 1980-luvulle.

Nainen myönsi, ettei yksinkertaisesti halunnut käyttää rahaa itseensä. Sanomattakin on sanomattakin selvää, että stylistit muuttivat hänet tunnistamattomaksi. Tämä kampaus antoi hänelle raikkaamman ilmeen ja sopii hänelle täydellisesti.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant