Kukaan ei ajatellut ostaa tätä surkeaa asuntoa, kunnes eräs tyttö näki siinä potentiaalia…

Budjetilla, mutta motivoituneena eräs tyttö muutti vanhan talonsa ja jätti kaikki sanattomiksi! 🏚️➡️🏠Hän osti asunnon pennosilla ja muutti sen tunnistamattomaksi! 🤩👏 Kukaan ei usko, että tämä on sama talo! 😮Kuvat ennen-jälkeen – katso artikkeli! 👇

Tämän päivän sankaritar osti vanhan asunnon, jonka hinta oli suhteellisen kohtuullinen sen ehdoilla, että se oli remontoitu vuosikymmeniä sitten. Sen alkuperäinen ulkonäkö jätti paljon toivomisen varaa, mutta hän näki siinä potentiaalia eikä kuunnellut ketään.

Ennen kaikkea sisäpuoliset väliseinät ja kaikki vanhat seinien, lattian ja katon päällysteet purettiin. Sen jälkeen kaikki tietoliikenneyhteydet vaihdettiin, mukaan lukien lämmitysjärjestelmä, vesihuolto ja sähköt. Pian asennettiin myös uudet ikkunat ja ulko-ovi.

Kun ratkaisu oli täysin kuiva, kaikkiin seiniin liimattiin lasikuitua, ja myöhemmin ne kitattiin ja maalattiin. Katto asennettiin alaslaskettuna, ja lattiaan asennettiin laminaatti.

Makuuhuoneeseen luotiin työtila, joka näytti nyt tyylikkäältä ja mukavalta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant