“Ei eroa äidistä!” Michael Jacksonin sisko La Toya kauhistutti fanit uudella muodonmuutoksella

Ilmeisesti plastiikkakirurgia periytyy! 👀💉Michaelin sisko, La Toya Jackson, meni liian pitkälle plastiikkakirurgian kanssa ja runteli herself🤦🏽‍♀️💔Nyt fanit pelkäävät katsoa häntä👻🛑Hän varmaan halusi näyttää edesmenneen brother👩🏽‍🦱➡️🧑🏽‍🦱Be kopiolta. here⬇️ valmis yllättymään here⬇️

La Toya Jacksonin ainutlaatuinen ulkonäkö on aina erottanut hänet muista ja lisännyt persoonallisuutta hänen charmiinsa ja positiiviseen energiaansa. Näyttää siltä, että hän oli Jacksonin talon ainoa kaunotar. Laulaja päätti kuitenkin kääntyä plastiikkakirurgien ja kauneusoperaatioiden puoleen. La Toya kävi läpi monia leikkauksia, jotka muuttivat hänen ulkonäköään tunnistamattomaksi.

Tällä hetkellä La Toya on 67-vuotias, ja iästään huolimatta hän jatkaa kasvojensa muuttamista. Tuore kuva tähdestä järkytti käyttäjiä; monet kutsuivat häntä “eläväksi muumioksi”․ Laulajan kasvot yllättivät ja pelästyttivät hänen faninsa, sillä hän oli täysin muuttunut.

Monet internetissä ovat sitä mieltä, että La Toyan pitäisi lopettaa toimenpiteensä ja kääntyä psykologin puoleen. “Hän näyttää kamalalta!”, “Ehkä hän haluaa toistaa sen, mitä hänen veljensä teki?”, “Uudet kasvot ovat pelottavat”, fanit kirjoittivat.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant