“Kuka varasti hänen sydämensä Affleckin jälkeen?” Garnerin uuden poikaystävän ulkonäöstä tuli keskustelun aihe…

Garner esitteli uutta poikaystäväänsä ja herätti kysymyksiä fanien keskuudessa! 🤔❓Havaitsitko sinäkin jotain outoa? 🧐Näyttelijän kumppanin ulkonäkö aiheutti kiistaa! 😮😳 Katso heidän yhteiskuvansa tästä artikkelista! 👇

Ben Affleckin kanssa solmitun avioliiton ja näyttelijän kanssa saatujen kolmen lapsen vastaanottamisen jälkeen Garnerilla ei kestänyt kauaa toipua ja astua uuteen suhteeseen. Lopezin nykyisen aviomiehen ex-rakkaan kerrotaan seurustelevan liikemies John Millerin kanssa.

Tämä tuli faneille suurena yllätyksenä, sillä he olivat vielä “kiireisiä” keskustelemaan exien avioliiton jälkeisestä suhteesta.

Niille, jotka eivät tiedä, ex-puolisot jatkavat kolmen lapsensa yhteishuoltajuutta. Vuonna 1978 syntynyt liikemies ja juristi toimii CaliBurgerin ja CaliGroupin toimitusjohtajana. Aiemmin hän toimi Arrowhead Pharmaceuticalsin immateriaalioikeuksista vastaavana varajohtajana.

Näyttelijättären fanit ja kannattajat kiirehtivät jakamaan mielipiteensä hänen uudesta poikaystävästään. Hänen ulkonäkönsä aiheutti ristiriitaisia reaktioita, mikä sai monet ajattelemaan, että hän löysi ex-miehensä tarkan kopion. Oletko sinä sitä mieltä?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant