“Kuka varasti Enrique Iglesiasin sydämen?” Espanjalainen laulaja näytti lapsiaan Kournikovalta ja sulatti kaikkien sydämet

Näin käy, kun kaksi eri kansallisuutta edustavaa ihmistä rakastuu toisiinsa! 💘😮Mikäli miljoonat tytöt haaveilevat Iglesiasista miehenä, espanjalaislaulaja on ollut onnellisesti naimisissa yhden naisen kanssa jo 1️⃣6️⃣ vuotta! 🤫🤩Jo vuonna 2️⃣0️⃣0️⃣1️⃣ Iglesias tapasi ensimmäisen kerran Anna Kournikovan! 👩‍❤️‍👨See miltä machon vaimo ja heidän lapsensa näyttävät tässä artikkelissa!👇

Vuonna 2001 tämä tunnettu ja menestynyt espanjalaistaustainen amerikkalaislaulaja oli onnekas, kun hänen ja suositun venäläisen tennispelaajan A. Kournikovan polut risteytyivät. He tapasivat ensimmäisen kerran hänen Escape-videonsa kuvauksissa, jossa heidän näyttämökemiansa muuttui nopeasti tosielämän romanssiksi.

Macho, josta miljoonat tytöt unelmoivat, löysi rakkauden Annan kanssa, ja he ovat siitä lähtien olleet täysin erottamattomat. On kulunut jo 16 vuotta siitä, kun he ovat olleet onnellisesti naimisissa ja toivottaneet tervetulleeksi kolme suloista lasta. Kaiken kaikkiaan he pitävät perhe-elämänsä poissa parrasvaloista, mutta meillä on silti mahdollisuus päästä kurkistamaan.

Tennispelaaja on tottunut miehensä valtavaan suosioon, joka on edelleen yksi halutuimmista miespuolisista julkkiksista tyttöjen keskuudessa. Näinä päivinä verkkoon on ilmestynyt harvinaisia tilannekuvia espanjalaisen machon perheestä. Voidaan sanoa, että heidän lapsensa ovat ottaneet parhaat geenit vanhemmiltaan ja edessä on valoisa tulevaisuus.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova)

“Cuteness overloaded!”, “Mitkä ihanat lapset! En voi!”, “He löivät geneettisen jättipotin”, “Ihmiset sanovat, että seka-avioliittoihin syntyneistä lapsista tulee kaikkein kauneimpia, ja siinä on jotain perää!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant