“Entistä kauneutta ei voi palauttaa!” Kim Basinger häpäisi itsensä lukuisten kauneusleikkausten jälkeen

Ikuisen nuoruuden tavoittelu on pilannut hänet! 🥲Miehet olivat aikoinaan hulluna Basingerin charm👩‍❤️‍👨💘Mutta nyt tähteä on kritisoitu ankarasti hänen appearance🗣️📢Plastikkakirurgian jälkeen, fanit kieltäytyivät uskomasta, että tämä epämuodostunut nainen on heidän suosikkinsa star🤦🏻‍♀️💉Ja voit nähdä harvinaisia otoksia here⬇️

69-vuotias Kim Basinger, kuuluisa yhdysvaltalainen näyttelijä, malli ja laulaja, on ottanut ratkaisevia askeleita ulkonäkönsä muuttamiseksi. Hollywood-tähti näyttää tehneen päätöksensä ja ryhtyneen riskialttiisiin muutoksiin tavoitellessaan ikuista nuoruutta. Se ei ole yllättävää, sillä monet tähdet tekevät samoin. Kaunottaren uudet kasvot aiheuttivat todellisen kohun showbisneksen maailmassa.

Tuoreissa valokuvissa Basingeria on vaikea tunnistaa. “Missä on kauneutesi?”, “Eikö sinun olisi pitänyt mennä plastiikkakirurgille?”, “Hän oli 90-luvun kaunein nainen!”, “Vaikea uskoa, että tämä on sama Kim”, näin reagoivat käyttäjät.

“Miksi naiset päättävät tehdä tällaisia muutoksia?”, “Hän oli kaunis ilman plastiikkakirurgiaa. Miksi hän pilasi kasvonsa?”, “Mitä hänelle tapahtui?”, he kyselivät kommenteissa. Mitä mieltä sinä olet hänen ulkonäöstään?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant