“Romeo ja Julia vuonna 1968 ja nyt!” Tältä Olivia Hussey ja Leonard Whiting näyttävät nykyään –

Hussey oli 15-vuotias ja Whiting 16-vuotias, kun he näyttelivät elokuvassa 1️⃣9️⃣6️⃣8️⃣ “Romeo ja Julia”! 😮 5️⃣5️⃣years siitä on kulunut ja elokuvatähtiä ei enää tunnista! 🧐😬Teinirakkaat ovat vanhentuneet ja ovat nyt 7️⃣2️⃣ ja 7️⃣3️⃣ vuotiaita! Ole valmis katsomaan heidän tuoreimmat kuvansa tässä artikkelissa! 👇

Yli 5 vuosikymmentä on kulunut siitä, kun julkaistiin yksi kiitettävimmistä “Romeo ja Julia”-sovituksista. Päähenkilöitä näyttelivät O. Hussey ja L. Whiting, jotka kuvausten aikaan olivat vielä teini-ikäisiä. Elokuva tuli valkokankaille vuonna 1968, ja tähdet ovat jo 70-vuotiaita.

Monet ovat ihmetelleet, miten vuodet ja ikä ovat muuttaneet legendaarisia näyttelijöitä, ja tässä ne ovat! Sanomattakin on selvää, että he ovat kehittyneet tunnistettavuuden ohi. Vaikka he ovat säilyttäneet viehätyksensä, miljoonia katsojia hurmanneet elokuvatähdet näyttävät nykyään tunnistamattomilta.

“Luojan kiitos, että he ovat yhä elossa ja elävät onnellista elämää!”, “Kuinka kauan olen nukkunut?”, “Totta puhuakseni he näyttävät fantastisilta ikäänsä nähden!”, “Tältä näyttää vanheneminen arvokkaasti ja arvokkaasti”, “Luontoäiti on lahjoittanut heille parhaat geenit”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant