“Pyörätuolissa ja vääristyneillä kasvoilla!” Näin terveysongelmat ovat muuttaneet Tim Currya

Saatat muistaa hänet Pennywise-klovnina elokuvassa “Se”!🎬 Vuosia on kulunut elokuvan julkaisusta ja Tim Curry on nykyään tunnistamaton! 🤫😬 Hänen perheensä on piilotellut hänen aivohalvaustaan vuosikausia ja nyt on aika vilkaista häntä! 😨🙏Valaistaan näyttelijän nykyistä elämää tässä artikkelissa! 👇

Parhaiten muistetaan Pennywisena elokuvassa “Se”, legendaarisen Tim Curryn ura on kestänyt yli neljä vuosikymmentä. Elokuvatähti on rakentanut tihkuvan uran.

Suuri määrä upeita rooleja, hänen karismansa ja merkittävä panoksensa elokuva-alalle ovat muokanneet hänestä yhden aikakauden kiitettävimmistä ja korkeimmalle kohoavista näyttelijöistä. Vuonna 2012 tapahtui kuitenkin jotain kohtalokasta, kun näyttelijä sai aivohalvauksen ja joutui pitkäkestoiseen fysio- ja puheterapiaan.

Mielenkiintoista on, että hän syntyi perheeseen, jossa hänen isänsä toimi metodistina kuninkaallisen laivaston pappina, kun taas hänen äitinsä työskenteli koulusihteerinä.

Jo 6-vuotiaana hänestä tuli paikallisen kirkkokuoronsa sopraano ja jo kymmenvuotiaana hän uskaltautui Shakespearen näyttelemisen maailmaan. Hän alkoi käydä Kingswood Schoolin sisäoppilaitosta Bathissa. Se, että näytteleminen oli hänen kutsumuksensa, kävi selväksi jo hänen nuoresta iästään lähtien.

Niille, jotka eivät tiedä, häntä kehutaan myös kauniista laulustaan. Patrick Barlow kuvaili häntä jopa “täysin täydelliseksi” ja “valmiiksi”. Laulutaitojensa ansiosta hän sai ammattilaisen työpaikan 24 tunnin sisällä Lontoossa ollessaan. Timin uskomaton lahjakkuus teki kaikkiin tuottajiin suuren vaikutuksen.

Hän piti silti näyttelemistä kutsumuksenaan pitäen sitä pääharrastuksenaan. Pyrkiessään ammattinäyttelijäksi hän alkoi työskennellä arvostetuissa teatteriseurueissa.

Hänen saamansa aivohalvaus ei jäänyt huomaamatta, ja hän vietti vuosia puhe- ja fysioterapian parissa. Nyt hänet nähdään usein pyörätuolissa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant