Nainen kyllästyi urbaaniin elämään, muutti vanhaan maalaistaloon ja teki itselleen unelmaelämää.

Yllätin kaikki ja muutin rappeutuvan maalaistalon unelmien asuinpaikaksi! 🏚️➡️🏡 Jätin urbaanin elämän taakseni ja aloitin kaiken alusta! 😮💪 Otin tilanteen omiin käsiini ja elän nyt mitä kauneinta elämää! 😍🫠 Lisää – katso artikkeli! 👇


Yhden surkean näköisen kylätalon uskomaton muodonmuutos on tänäänkin otsikoissa sosiaalisessa mediassa. Voidaan sanoa, että tämä on täydellinen esimerkki siitä, miten kaupunkielämästä siirrytään luonnon helmassa sijaitsevan maalaiselämän syleilyyn.


Luonnon rauhallisuus, etäisyys sivilisaatiosta ja upeat nähtävyydet ovat vertaansa vailla, joten täällä asuminen on pelkkä vaalittu unelma. Tämän päivän sankarittaren valinta osui vanhaan kylätaloon, jonka alkukunto jättää paljon toivomisen varaa.


Talo muutettiin uusien omistajien tarpeiden, tyylin ja mieltymysten mukaan. Työ aloitettiin perusasioista: putkistosta ja lämmitysjärjestelmistä. Lämmitykseen käytettiin nykyaikaista takkaa ja kiuasta sekä sähkökonvektoreita, joissa on internet-yhteys.


Paikkoja, joiden kunto oli enemmän tai vähemmän hyvä, ei muutettu merkittävästi: ne vain maalattiin. Suurimmat ongelmat kohdistuivat kattoon ja ullakolle. Katto uusittiin kokonaan, mutta valitettavasti alapohja säilyi ehjänä. Hän muutti nopeasti mieltään, ja metallinen teräskatto korvattiin puisella katolla.


Ruokasalissa oli tilava pöytä ja mustat tuolit, jotka lisäsivät entisestään pirteyttä ja charmia koko sisustukseen. Keittiö suunniteltiin mustavalkoisin värein. Se osoittautui melko tilavaksi, ja sen ansiosta he pystyivät asentamaan kaikki laitteet.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant