”Hänellä on erityinen paikka sydämessäni!” Jolien ja Pittin vanhin perijätär tekee ilmoituksen ja vahvistaa huhut

Zahara antaa lausunnon ja aiheuttaa raivoa vanhempiensa fanien keskuudessa! 😲🤨 Pidätä hengitystäsi ennen kuin tiedät, miten Pitt reagoi adoptiotyttärensä tuoreeseen päätökseen! 🤫😱Tässä on koko totuus kaikkien huhujen takana! 💯💥 Katso tästä artikkelista, minkä päätöksen tyttö on tehnyt! 👇

Heillä on kuusi yhteistä lasta. Zahara on entisen Hollywoodin ikonisimman pariskunnan vanhin tytär. Hän on aloittanut uuden aikakauden elämässään ja liittynyt Alpha Kappa Alpha -järjestöön Spelman Collegessa Attannassa.

”Nimeni on Zahara Marley Jolie, tulossa kultaisesta osavaltiosta asti, kaupungista, joka on täynnä enkeleitä, Los Angelesista, Kaliforniasta”. Herra ja rouva Smith -tähti tuli avoimeksi haastattelussa, koska ei pystynyt hillitsemään onneaan ja ylpeyttään. Hänen älykkyytensä ja viisautensa tekee Pittin loputtoman onnelliseksi.

Brad tunnustaa heidän siirtymisensä aikuisuuteen ja tunnekuormituksensa nähdessään lastensa kasvavan itsenäisiksi aikuisiksi. Hän on myös maininnut, että Zaharalla on erityinen paikka hänen sydämessään eikä hän ole koskaan katunut, että adoptoi hänet.

”Olen nähnyt lasten kärsivän – kuten vanhimman tyttäremme. Tiedän, ettei hän olisi elossa (jos he eivät olisi adoptoineet häntä”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant