“Huhut olivat totta!” Shilohin kerrotaan muuttavan yhteen Brad Pittin kanssa ja kaikki puhuvat samaa asiaa

Jolien sydän murtui tuhansiksi palasiksi tyttären päätöksen jälkeen! 💔😭Se oli 2️⃣0️⃣0️⃣6️⃣, kun “Mr. ja Mrs. Smith” -tähdet toivottivat perijättären tervetulleeksi! 😮😍 Hollywood-pariskunnan erosta on kulunut vuosia ja Shiloh tekee päätöksen asua isänsä luona! 🤫 Jos haluat tietää miksi – katso artikkeli! 👇

Yksi Hollywoodin ikonisimmista tähdistä sekä maailman kaunein nainen on viime aikoina iskenyt verkkoon suurella uutisella, jonka mukaan perijätär haluaa muuttaa yhteen ex-miehensä Pittin kanssa. Heidän avioeronsa johti lukemattomiin oikeudenkäynteihin ja skandaaleihin, jotka jättivät ikuisen jäljen molempien amerikkalaisten filmitähtien maineeseen.

Yhden legendaarisimman pariskunnan erosta on kulunut vuosia, ja heidän “vaikea” tyttärensä on ilmaissut Jolien suureksi yllätykseksi halunsa muuttaa isänsä luokse. Hänen päätöksensä iski merkittävään näyttelijään kuin terävä veitsi. Luotettavien lähteiden mukaan Shiloh aikoo asua isänsä kanssa tämän kartanossa Los Felizissä, Kaliforniassa.

Niille, jotka eivät vielä tiedä, Shiloh kuuluu niihin julkkisten lapsiin, jotka eivät ole vielä päättäneet suuntautumistaan. Vuosia sitten hän näyttäytyi pitkät hiukset, hento meikki ja naisellinen mekko päällä. Mutta nyt tyttö esiintyy pörröleikkauksessa ja poikamaisissa vaatteissa.

“Hän on tiukka ja manipuloiva äiti. Olen aina tiennyt sen hyvin!”, “Shilohilla ja Pittillä on paljon yhteistä. Ei ihme, että hän on tehnyt tällaisen päätöksen!”, “He olivat yksi ikonisimmista pareista. Mikä sääli!”, “Hän ei olisi jättänyt hyvää paikkaa…”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant