”Äidin geenit tekivät tehtävänsä!” Kim Kardashianin throwback-materiaali valottaa hänen silmiinpistävää yhdennäköisyyttään tyttärensä kanssa

Koko maailma sanoo, että North on isänsä kopio, mutta pidättele henkeäsi ennen kuin näet Kimin arkistovideon! 😳🧐 Kardashianin ja hänen tyttärensä hämmästyttävä yhdennäköisyys on jotain aivan muuta! 🤫🤭 Äidin valkoihoiset geenit tekivät tehtävänsä! 😏👌Jotka vielä epäilevät, katso artikkeli! 👇

Ihmiset eivät voi lakata väittämästä, että Kimin tytär on isänsä kopio. Muistutettakoon, että pari alkoi seurustella jo vuonna 2012 ja meni naimisiin jo 2 vuotta myöhemmin. He kuitenkin ilmoittivat erostaan vuonna 2021 jättäen fanit sanattomiksi.

Entisellä ikonipariskunnalla on neljä yhteistä lasta ja he jatkavat yhteisvanhemmuuttaan erostaan huolimatta. Heidän lapsensa ovat North, Chicago, Saint ja Psalm. Kaikki poikkeuksetta sanovat, että North näyttää täsmälleen räppäriltä ottaen huomioon sekä hänen ulkonäkönsä että käytöksensä. Yksi arkistovideo teki kuitenkin kaiken selväksi.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kim Kardashian (@kimkardashian)

Julkkis iski verkkoon throwback-videon, jossa hän esiintyy vielä vähän ja jakaa pelottavan yhdennäköisyyden perijättären kanssa. Tässä meillä on mahdollisuus nähdä tähti jo kauan ennen kuin hän nousi kuuluisuuteen perheensä reality-ohjelmalla.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant