Eräs kaveri muutti anoppinsa vanhan asunnon ja teki hänestä maailman onnellisimman ihmisen

Vaimoni rakastui minuun uudelleen nähtyään, miten kunnostin hänen äitinsä asunnon! 🫠💘Kukkakimpun tai hajuveden sijaan annoin hänelle parhaan lahjan, mitä hän voi kuvitella! 😍😍🫢Hän ei pystynyt hillitsemään tunteitaan, kun hän astui ensimmäistä kertaa vasta remontoituun asuntoonsa! 🥹 Lisää – katso artikkeli! 👇

Tämän päivän sankariksi nousi mies, joka päätti muuttaa anoppinsa asunnon radikaalisti tunnistamattomaksi ottaen huomioon, että se on remontoitu viimeksi vuosikymmeniä sitten. Sen kunto jätti paljon toivomisen varaa, joten hänen vaimonsa ja hän eivät hukanneet aikaa ja kiirehtivät ilahduttamaan naista kunnostuksella.

Hän ei halunnut, että muuttaisimme aiempaa pohjaratkaisua, sillä hän oli siihen täysin tyytyväinen. Silti hän oli tyytymätön myös kosmeettiseen osaan. Saadakseen mahdollisimman toivotun lopputuloksen puolisot palkkasivat nopeasti ammattimaisen sisustussuunnittelijan.

Sisäänkäyntialueen seinään valittiin hillitty mintunvärinen sävy, kun taas lattiapäällysteenä käytettiin tiilenvärisiä laattoja. Seinien koristeeksi valittiin puupaneelit, joihin asennettiin koukut päällysvaatteille. Tänne asennettiin myös kelluva konsoli, taustavalaistu peili ja musta ottomaani. Vastakkaiselle seinälle asennettiin myös tilava vaatehuone.

Keittiöalueen lattia on sama kuin eteisessä. Sisäänkäynnin oikealla puolella on keittiökomero. Sarjan takana oleva seinä maalattiin miellyttävällä vaaleanvihreällä sävyllä. Ylemmät julkisivut tehtiin puusta ja alemmat maalattiin klassisen valkoisiksi.

Olohuoneen lattialle laitettiin parkettilautoja. Siellä on suuri harmaa sohva, jossa on tv-alue. Sohvan takana oleva seinä maalattiin oranssiksi. Täällä on myös avoimia ja suljettuja osastoja. Huoneen takaosaan järjestettiin toinen ylimääräinen nukkumapaikka.

Sivuille tehtiin hyllyt ja kaapit. Paljon säilytystilaa oli yksi tärkeimmistä vaatimuksista remonttia varten.

Makuuhuoneen seiniä ei maalattu, vaan ne päällystettiin kahdella eri tapetilla. Siellä on lipasto, ja sitä vastapäätä on tilava vaatekaappi tavaroille. Suuri parisänky löysi paikkansa keskeltä. Sängyssä on myös nostomekanismi, jossa on ylimääräistä säilytystilaa.

Uudet omistajat päättivät erillisestä kylpyhuoneesta ja wc:stä. Lattiassa on edelleen samat kuusikulmaiset tiilenväriset laatat. Seinissä käytettiin valkoisia ja harmaita tiiltä jäljitteleviä laattoja. Pesualtaan alla oleva kaappi tehtiin ripustettavaksi.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant