“Uusi epäilyttävä kuva!” Victoria Beckham herättää kiistaa fanien keskuudessa tuoreen postauksen jälkeen

“Hän jopa käytti hymiöitä piilottaakseen virheet!” 👀👀 Mitä tahansa Victoria postasikin, vihaajat ovat paikalla valmiina tuomitsemaan hänet kaikesta sins🤦‍♀️👀Fanit ovat yllättyneitä siitä, miksi tähti jakoi näin oudon kuvan, jonka näet article⬇️

Viime aikoina Victorialla ei ole ollut parhaita suhteita sosiaalisiin verkostoihin. Riippumatta siitä, mitä hän jakaa internetissä, vihaajat ovat valmiita syyttämään häntä mistä tahansa käytöksestä.

Viimeksi Victoria kohtasi tilaajien närkästyksen kuntosalin epätavallisen sisällön vuoksi. Tällä kertaa hän päätti jakaa ainutlaatuisia perhekuvia äitienpäivän kunniaksi, mikä aiheutti yleisössä ristiriitaisia reaktioita.

Koskettava kuvamateriaali näyttää Victorian vanhempiensa ja aviomiehensä kanssa perheillallisella ravintolassa. Aviomiehen käytöksestä päätellen on selvää, että hän ei ole vain ihanteellinen aviomies ja isä, vaan myös ihana vävy. “Perheen kanssa vietetty aika on todella tärkeää. Minä rakastan sinua. Onnittelut kaikille äitienpäivää juhliville!”, tähti kirjoitti kuvien alle. Victorian tilaajat löysivät kuitenkin jälleen jotain valittamista.

Ensinnäkin he loukkaantuivat siitä, että julkkis juhlii äitienpäivää amerikkalaisen kalenterin mukaan. “Eikö tänään ole äitienpäivä?”, “Äitienpäivä oli maaliskuussa!”, jotkut kirjoittivat. Lisäksi seuraajat ihmettelevät, miksi kuvassa ovat vain Victorian vanhemmat eikä Davidin puolelta ole ketään.
Jopa hänen kuvaansa laittamansa sydämet vaikuttivat epäilyttäviltä: “Miksi hän lisäsi hymiöitä kuvaan? Haluaako hän tällä piilottaa puutteensa?”, kirjoitti eräs käyttäjä.

Ei ole kuitenkaan kovin selvää, mitä vikoja Victoria yritti piilottaa, varsinkin kun katsomme sydämien paikkaa, jotka hän laittoi kuvaan rakkaan äitinsä kanssa. Myös Davidin vanhempien puuttuminen kuvasta herätti kysymyksiä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant