“Äidin geenit tekivät tehtävänsä!” Tällainen kaunotar amerikkalaisnäyttelijä Glenn Closen tyttärestä on tullut

Kaikki puhuvat Glenn Closesta, mutta oletko jo nähnyt hänen ainoan tyttärensä? 🧐😮 Annie on kasvanut aikuiseksi ja on valmis varastamaan teidän kaikkien sydämet! 🤩👏 Yritä olla rakastumatta, kun näet hänen tuoreimmat kuvansa tässä artikkelissa! 👇

Monet ovat sitä mieltä, että julkkisten lapset seuraavat mitä todennäköisimmin kuuluisien ja menestyneiden vanhempiensa uran jalanjäljissä, mutta silti tapahtuu joitakin poikkeuksia, kun he valitsevat täysin erilaisen polun. Tämän päivän artikkeli kertoo Annie Maude Starkista, joka tekee omaa tietään Hollywoodissa.

Vuonna 1988 Close ja tuottaja John Stark toivottivat tyttärensä onnellisesti tervetulleeksi. Jo melko varhain tytär alkoi kiinnostua näyttelemisestä ja innostui elokuvista. Jo vuonna 2001 hän teki debyyttinsä. Hän ei ole luopunut siitä ja hänen viimeisin projektinsa oli juuri vuonna 2020.

Hänen silmiinpistävä yhdennäköisyytensä äitinsä kanssa ei jää keneltäkään huomaamatta. Heillä on samankaltaisia haihatteluja, mutta samalla herkät piirteet, viehättävyys ja karisma, jotka erottavat heidät toisistaan. Annie ei anna kenenkään miehen jäädä välinpitämättömäksi, mikä ei ole yllättävää ottaen huomioon hänen äitinsä upeat geenit.

“Kun äidin geenit tekivät tehtävänsä!”, “En voi irrottaa silmiäni hänestä”, “Hän on se, joka pian ylittää äitinsä”, “Mitkä uskomattomat geenit!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant