Puolisot kunnostivat asunnon, jonka lattiat olivat lahonneet ja seinät romahtaneet, ja jättivät kaikki sanattomiksi tuloksista

Tällaisen ruman asunnon ostaminen ei kuulunut kenenkään suunnitelmiin, ennen kuin mieheni ja minä näimme siinä olevan potentiaalia! 😉💪 Naapurimme pilkkasivat meitä, kunnes näytimme upean remontin lopputulosta! 😯👏 Siitä tuli paikka, josta olimme molemmat aina unelmoineet! 🫠💘 Lisää – katso artikkeli! 👇

Tämänpäiväisen tarinan sankarit ovat aviopari, joka on asunut tässä asunnossa jo useita vuosia. Aluksi se näytti kaukana uusimmasta ja nykyaikaisimmasta asunnosta, ja ajan myötä sen kunto on jopa huonontunut, joten on selvää, että remontti on tarpeen.

Tällaiset asunnot olivat tyypillisimpiä 1960-1970-luvuilla, mutta nykyään ihmiset suosivat minimalistista ja loft-tyyliä. Se on 51 neliömetriä, mutta puolisot onnistuivat saavuttamaan toivottavia tuloksia suhteellisen lyhyessä ajassa.

He päättivät olla tekemättä remonttia rajallisen budjetin vuoksi ja halusivat vain antaa sille tuoreemman ilmeen. Keittiön seinät päällystettiin maalattavilla tapeteilla, ja lattian osalta heidän valintansa osui puuta jäljitteleviin laattoihin. Sisäänkäynnin vasemmalla puolella on täysimittainen ruokailutila.

Alemmat julkisivut olivat klassisen valkoisia, kun taas ylempiin valittiin sininen korostusväri. Ylemmät julkisivut tehtiin tilauksesta. Esiliina on vuorattu valkoisilla laatoilla. Pesukone ja astianpesukone on piilotettu julkisivujen taakse.

Olohuoneen seiniin valittiin maalattava tapetti ja lattiaan puukangas. Alun perin huone oli pitkänomainen, mutta nyt osa siitä on väistynyt pukuhuoneen tieltä, ja itse olohuoneesta on tullut muodoltaan säännöllisempi.

Sisäänkäynnin vasemmalle puolelle päätettiin järjestää pieni työ- ja varastotila. Pehmeä ryhmä TV-alueineen löysi paikkansa lähempänä ikkunaa. Kirkkaaksi väriaksentiksi huoneeseen tuli vaaleansininen kokoontaitettava sohva.

Makuuhuoneen väri on hillitty terrakotta. Keskellä on parisänky, jossa on pehmeä pääty. Näkymässä on sisäänrakennettu vaatekaappi. Sängyn vieressä sijaitseva mukava tuoli valittiin erityisesti seinien värin kanssa yhteensopivaksi, jotta se sopisi sisustukseen.

Kylpyhuone on nyt yhdistetty, jotta tilaa säästyisi enemmän remontin jälkeen. Sisustuksessa käytettiin valkoista väriä ja terrazzolaattoja.

Haluaisitko sinäkin asua täällä? Jaa mielipiteesi kommentissa!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant