“Minä itken salilla!” Näin Lady Gaga vastaa kritiikkiin vartalomuutoksestaan

Fanit kauhistuivat nähdessään Lady Gagan isolla vatsalla ja kaksoisleualla!😬😱 Paparazzit huomasivat huomattavan pyöreän laulajan ja aiheuttivat kohun!🤯🤬 Tähti rikkoo vihdoin hiljaisuuden ja tulee avoimeksi! 🤫🧐 Katso tästä artikkelista, miten hän reagoi raskaushuhuihin!👇 👇!

Lady Gagan raju muodonmuutos on aiheuttanut julkisuudessa skandaaleja ja herättänyt kiistoja. Hänen muuttumisensa johti raskaushuhuihin, ja sen jälkeen hän on joutunut entistä useammin valokeilaan. Kun fanit näkivät hänet roikkuvan vatsan, pyöreiden poskien ja kaksoisleuan kanssa, heidän hämmästyksensä ei tunnustanut rajoja.

Viime aikoina hän on vihdoin rikkonut hiljaisuuden ja vastannut kovaan kritiikkiin. Suosittu laulaja myönsi itkevänsä kuntosalilla sen sijaan, että olisi oikeasti treenannut. Paparazzit ovat napanneet hänet ystävänsä hääpäivänä polvipituisessa mustassa mekossa. Hän täydensi kuvaansa helmikoruilla ja sitoi hiuksensa pussiin.

Gaga kiistää raskaushuhut jyrkästi ja tekee selväksi, että hän on vain omaksunut rennon elämäntyylin vuosien omistautuneen työn jälkeen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant