Kaveri muutti rapistuvan paikan moderniksi asunnoksi ja tuli internet-tähdeksi

Vanhempani ostivat minulle vanhan asunnon, eikä heillä ollut aavistustakaan, mitä aioin tehdä sillä! 😏💪He käyttivät kaikki säästönsä siihen ja tekivät minusta maailman onnellisimman miehen! 🤩👏Puolisot eivät olleet uskoa silmiään, kun he astuivat siihen ensimmäistä kertaa sisälle remontin jälkeen! 🫣 Ole valmis yllättymään, kun näet tämän artikkelin ennen-jälkeen-kuvat! 👇

Kukaan ei tullut ajatelleeksi ostaa tätä rapistuvaa asuntoa, kunnes kaksi aikuista osti sen, mutta ei itselleen. He halusivat lahjoittaa sen pojalleen eivätkä säästäneet mitään sen eteen. Se oli ainoa vaihtoehto, johon heillä oli varaa. Kun he antoivat sen pojalleen, hänen onnellisuudellaan ei ollut rajoja, mutta pian hän aloitti radikaalin korjauksen.

Koko muutos alkoi saneerauksella. Eteisen seinät maalattiin valkoisiksi. Lattiaan laitettiin tummat suurikokoiset laatat. Etuovea vastapäätä on markkinarako. Siellä näkyy kattoon asti ulottuva säilytysjärjestelmä. Vasemmalle puolelle ripustettiin myös mustassa kehyksessä oleva peili.

Mitä tulee olohuoneeseen, päätettiin jakaa huone kahteen osaan. Ensimmäinen on olohuone ja toinen makuuhuone. Lattiaksi valittiin laminaatti. Seiniin valittiin vaalea tapetti. Keskelle sijoitettiin kirkkaanpunainen sohva. Häntä vastapäätä pystytettiin työpöytä, jossa oli hyllyjä kirjoille ja oppikirjoille.

Osa huoneesta ikkunan vieressä annettiin täysimittaiseksi makuuhuoneeksi. Siinä on myös suuri sininen sänky ja runsaasti säilytystilaa. Päätylaudan takana olevalle korostusseinälle valittiin kirkas tapetti. Keittiö on täysin eristetty. Seiniin valittiin vaaleat värit.

Jääkaappi seisoi kapealla paikalla. Tänne sijoitettiin ruokailupaikka design-tuoleineen. Parvekkeen ovet vaihdettiin täysin lasitettuihin. Kylpyhuoneessa lattia ja seinät on päällystetty beigeillä laatoilla. Pesuallaskaapin väriksi valittiin runsas sininen väri kontrastin lisäämiseksi.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant