“Ei talo, vaan unelma!” Eräs mies teki itselleen kaikkien aikojen hienoimman talon ja nousi nettitähdeksi

Rakensin itselleni unelmatalon, eivätkä edes ohikulkijat voi olla tuijottamatta sitä tuntikausia! 🫢😯Mikäli muut haaveilevat tällaisesta talosta, minä todistin, että se on mahdollista tehdä itse! 🏠😍Hetkellä kun avasin upean taloni ovet, kaikkien leuka loksahti! 😦🤐 Katso sisustus tästä artikkelista! 👇

Ensi silmäyksellä se on tavallinen puinen maalaistalo, mutta aina kun lähestymme sitä, se muuttuu taloksi, josta olemme kaikki unelmoineet koko elämämme ajan. Usko tai älä, mutta sen omistaja on yksittäinen mies, joka teki jotain, mistä jokainen ihminen unelmoi. Talo rakennettiin vuosina 2016-2017, ja kun ihmiset näkevät sen sisätilat, he ovat sanaton.

Huolimatta lukuisista pimeistä elementeistä täällä, talo saa aina tarpeeksi luonnonvaloa, mikä tekee siitä entistäkin mukavamman asua täällä. Kuinka yllättävää se onkaan, jopa keittiökokonaisuuden julkisivut ovat mustia, mutta puiset elementit pitävät tasapainon yllä. Täällä on myös ruokailupaikka.

Makuuhuoneen mielenkiintoisin osa on luultavasti karttaa kuvaava korostusseinä. Tätä ei kuitenkaan tehty ilman syytä. Asia on niin, että omistaja matkustaa laajalti ympäri maailmaa ja aikoo vierailla myös uusissa paikoissa. Makuuhuoneessa on myös tilava vaatekaappi.

Kylpyhuoneessa päätettiin säilyttää ankaran tumma sisustus. Tämä on melko tilava huone. Siellä on sekä suihku että sauna. Siinä on pyöreät ikkunat ja kompassinmuotoiset kuviot seinillä syystä – hän todella rakastaa merellisiä teemoja.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant