“Kauneusikonista tavalliseksi kotiäidiksi!” Heather Locklearin vuosien varrella tapahtunut kehitys tekee otsikoita

Silloin 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣s kaikki miehet olivat hulluna häneen, mutta nyt häntä on mahdotonta katsoa kyynelehtimättä! 😬🤨Ne, jotka vielä muistivat hänet blondina kaunottarena, huomasivat pettyneensä tämän jälkeen! 😱😠 Locklear lihoi ja näytti faniensa silmissä tunnistamattomalta! 😳🥱Valmistaudu katsomaan hänen tuoreimmat kuvansa tässä artikkelissa! 👇

Melrose Place -sarjan ikoninen tähti H. Locklear on nähty hiljattain sulhasensa Chris Heisserin kanssa. Paparazzit eivät jättäneet tilaisuutta käyttämättä ikuistamaan rajusti muuttunutta amerikkalaisnäyttelijää ja aiheuttivat näin kohun. Heidät kuvattiin Agoura Hillsissä, Kaliforniassa.

Harva tietää, että Heisser ja Locklear olivat aikoinaan lukiolaisrakastavaisia ja he säilyttävät edelleen erityisen siteensä ja intohimonsa muiden epäuskosta ja pahoista toiveista huolimatta. Legendaarinen näyttelijä kohtasi kamppailuja päihteiden väärinkäytön kanssa ja haki jopa apua kuntoutusohjelmasta.

Tämä tapahtui vuonna 2018, ja nyt hän on vilpittömästi kiitollinen ja vaalii jokaista tässä maailmassa vietettyä hetkeä. Fanit todistivat selvästi pariskunnan välistä lämpöä. Jotkut kiinnittivät kuitenkin paljon huomiota hänen meikittömään ulkonäköönsä ja pulleampaan vartaloonsa.

Yksi asia, johon myös verkon käyttäjät kiinnittivät huomiota, oli hänen kihlasormuksensa puuttuminen. Kaikkien yllätykseksi hän ei ollut käyttänyt sitä viimeaikaisilla retkillään, mikä herättää kysymyksiä. Jotkut jopa totesivat, että hänestä on tullut niin pullea, ettei sormus enää sopinut hänen sormeensa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant