Kukaan ei ajatellut muuttaa tähän rappeutuneeseen asuntoon, kunnes eräs pariskunta otti riskin ja osti sen.

Mieheni ja minä emme kuunnelleet ketään, ostimme “ruman” asunnon emmekä katuneet sitä myöhemmin! 😮🤩Kaikki yrittivät saada meidät muuttamaan mielemme, mutta me jätimme heidän neuvonsa huomiotta ja lopulta saimme kaikkien aikojen luksusasunnon! 😒👏Katso lopputulokset tästä artikkelista! 👇


Asunto, josta tänään puhumme, sijaitsee 1950-luvulta peräisin olevassa tiilirakennuksessa. Alun perin kukaan ei ajatellut sen ostamista, mutta me mieheni kanssa otimme riskin, emme hukanneet aikaa ja päätimme toteuttaa suurimman unelmamme. Palkkasimme nopeasti suunnittelijan, joka organisoi koko prosessin.


Asunnon pinta-ala on 78 neliömetriä, ja meistä, yhdestä avioparista vauvan kanssa, tuli sen uudet omistajat. Eteisen seinät päällystettiin neutraalilla harmaalla maalilla, ja lattiaan valittiin suurikokoiset posliinilaatat.


Etuoven molemmin puolin sijoitettiin nyt kattoon asti ulottuvat suuret säilytysjärjestelmät. Julkisivuihin valittiin vihreä sävy, jotta tila saisi lisää raikkautta. Uudet omistajat pitivät siitä, että keittiö ja olohuone yhdistettiin.


Alemmat julkisivut on tehty neutraalin harmaalla värillä, ja ylempiin julkisivuihin valittiin vihreä sävy. Jotta keittiöstä tulisi visuaalisesti avarampi ja kevyempi, uudet omistajat tekivät yläosista läpinäkyviä. Lattiaan he valitsivat kahdenlaisia posliinilaattoja.


Makuuhuone oli melko pitkänomainen, joten he päättivät antaa sille oikean muodon järjestämällä sisäänkäynnin yhteyteen täysimittaisen pukuhuoneen. Sisäänkäynnin vasemmalle puolelle asennettiin peilisäilytyskaappi. Sängyn takana oleva korostusseinä koristettiin puupaneeleilla. Sänkyä vastapäätä asennettiin tv-alue.


Lastenhuone on suunniteltu etukäteen. Kokonaisuus perustuu siihen, että vauva on vielä pieni ja nukkuu vanhempien kanssa, kunnes hän kasvaa isoksi. Mitä kylpyhuoneeseen tulee, valittiin useita erilaisia posliinitavaroita.

Nyt oli mahdollista asentaa täysikokoinen kylpyamme ja suihku. Suihkukaapin vieressä on kodinhoitohuone, jossa on pesu- ja kuivauskone.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant