“Kuinka kehtaat, Zendaya?” Amerikkalaisen näyttelijän ulkonäkö “Challengersin” ensi-illassa herätti kulmakarvoja.

Showbisnes hemmotteli myös häntä! 😏 Zendaya unohti, mitä vaatimattomuus on, ja ilmestyi paikalle ilman rintaliivejä ja napittomassa smokissa! 🤤❤️‍🔥All katseet eivät kiinnittäneet siellä ketään muuta kuin häntä! 🧐🤩Hämähäkkimies-tähti iski punaiselle matolle mausteisen lookin, jonka kuvat näet tästä artikkelista! 👇

Zendayan esiintyminen punaisella matolla Roomassa uuden “Challengers”-elokuvansa ensi-illassa herätti keskustelua. Tapahtuma järjestettiin historiallisessa Palazzo Barberinissa. Amerikkalainen näyttelijä, tanssija ja malli esiintyi valkoisessa asussa, joka koostui valkoisesta lattianmyötäisestä hameesta ja napittomasta smokista, joka paljasti enemmän kuin sallittiin.

Asu sopi täydellisesti hänen suklaanväriseen ihoonsa ja siitä tuli kiivaan keskustelun aihe. Zendayalla oli yllään tyylikäs timanttikaulakoru, joka antoi hänen kuvaansa vielä enemmän viehättävyyttä ja hienostuneisuutta. Herkät korvakorut ja minimalistiset sormukset täydensivät amerikkalaisnäyttelijän kuvaa täydellisesti.

Niille, jotka eivät tiedä, hän esittää nousevaa tennistähteä Tasha Duncania, joka joutuu rakkauskolmioon kahden pelaajakollegansa Patrickin ja Arkin kanssa, joita esittävät M. Feist ja J. O’Connor. Jopa ohjaaja itse ei voinut salata kehujaan tästä näyttelijästä kuvaillen häntä “ilmiömäiseksi”.

“Meidän ei juuri tarvinnut muokata yhtään hänen kohtaustaan. Hänen ja muiden pääosanesittäjien lahjakkuus paistoi läpi kuukausien harjoittelun jälkeen, sekä teknisen että fyysisen harjoittelun jälkeen”.

Mitä mieltä sinä olet näyttelijän ulkonäöstä? Jaa mielipiteesi tässä artikkelissa!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant