“Pretty Woman ei ole sama!” Tältä Hollywood-legenda Roberts näyttää ja elää nykyään

Vuonna 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣ “Pretty Woman” tuli valkokankaillemme Julia Robertsin ja Richard Geren tähdittämänä! 🎬😍Myös 2️⃣ vuosikymmeniä on kulunut ja fanit tuskin tunnistavat pääosanäyttelijää! 😬😱Hollywood-tähti näyttäytyi meikittömänä ja räväytti! 🤯🤐 Katso, miltä Roberts näyttää 5️⃣6️⃣ tässä artikkelissa! 👇

Noin 2 vuosikymmentä sitten legendaarinen romanttinen elokuva saapui valkokankaillemme saaden pääosan esittäjän ja näyttelijän pysymään ikuisesti katsojien sydämissä. Upea elokuva oli ehdottomasti menestys ja nosti heidän uransa alalla uudelle tasolle. Edelleen miljoonat ihmiset yhdistävät nämä elokuvan jättiläiset heidän rooleihinsa.

Niin yllättävältä kuin se tuntuukin, Roberts on jo täyttänyt 56 vuotta ja ikääntynyt kuin viini. Huolimatta joistakin ikään liittyvistä muutoksista, joita hänen ulkonäkönsä on kokenut, ihmiset ovat sitä mieltä, että hän on säilyttänyt täydellisesti poikkeuksellisen kauneutensa ja tunnusomaisen hymynsä vuosien saatossa.

Roberts kuuluu niihin maailmankuuluja näyttelijättäriin, jotka omaksuvat luonnollisen ikääntymisen. Häntä pidetään yhtenä maanläheisimmistä julkkiksista, joka ei ole koskaan käynyt läpi mitään kauneusihanteita parantavaa toimenpidettä, elää vaatimatonta elämää ja jopa kieltää lapsiltaan sosiaalisen median käytön.

Aina kun kuvajournalistit nappaavat Hollywood-näyttelijän ilman meikin häivääkään, kuvat leviävät välittömästi ja niistä tulee kiivaan keskustelun aihe. Hän on luopunut kosmetiikasta vakuuttuneena siitä, että todellinen kauneus piilee sisimmässään.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant