“Erehdyttiin kerjäläisestä!” Miten ikä ja vuodet ovat muuttaneet Pete Samprasia, herättää kiistaa

2️⃣0️⃣ vuosia sitten kaikki tytöt olivat rakastuneita häneen, mutta nyt he kauhistuvat katsoessaan häntä! 😬😱Paparazzit ovat hiljattain kuvanneet Pete Samprasia ja jättäneet kaikki hänen ihailijansa sanattomiksi! 🤐🤯Ensimmäinen tennislegenda on vanhentunut tunnistamattomaksi, jonka tuoreet kuvat löydät tästä artikkelista! 👇

Muistutettakoon, että Pete Sampras on merkittävä ja huomattava tennistähti, jolla on 14 major-titteliä. Yhtenä suurimmista ja uskomattomimmista pelaajista tunnettu Sampras on hiljattain vetäytynyt julkisuudesta ja jäänyt eläkkeelle. Valitettavasti hänen vaimollaan on hiljattain diagnosoitu munasarjasyöpä.

“Kulunut vuosi on ollut perheelleni poikkeuksellisen haastavaa aikaa”. Sampras on vanhentunut tunnistamattomaksi, ja viimeaikaiset paparazzikuvat pukevat edelleen verkkoon.

Kuvajournalistit kuvasivat hänet Beverly Hillsin Starbucksissa. Entinen urheilija oli pukeutunut rennosti ja kantoi jääkahveja. Jotkut jopa luulivat häntä kodittomaksi ottaen huomioon hänen hoitamattoman ja epätoivoisen ulkonäkönsä.

Lisätään vielä, että tähti on ollut onnellisesti naimisissa jo 23 vuotta ja hänellä on kaksi lasta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant