“Mikä fantastinen muutos!” McCarthy näyttää tunnistamattomalta laihdutusmuutoksensa jälkeen

Fanit eivät tunnistaneet häntä muodonmuutoksen jälkeen! 😮🤩 Näyttelijä ryhdistäytyi ja laihdutti yli 40 kiloa! 👏🤐Tällainen kaunotar hänestä on tullut rajun muodonmuutoksensa jälkeen! 💘🫠 Katso hänen ennen-jälkeen-kuvansa tästä artikkelista! 👇

Jopa uskollisilta faneilta kesti hetki tunnistaa M. McCarthy hänen radikaalin muodonmuutoksensa jälkeen. Tuskin on ketään, joka ei tuntisi tätä uskomattoman lahjakasta, karismaattista ja menestynyttä filmitähteä.

Elokuvatähden yksi piirre on aina erottanut hänet muista: hänen plus-kokoinen vartalonsa. Ylipainostaan ja epätyypillisestä ulkonäöstään huolimatta hän on aina säteillyt naisellisuutta, eleganssia ja yllättänyt miellyttävästi muotivalinnoillaan, jotka korostavat hänen vartalonsa hyviä puolia.

Lopulta hän päätti tehdä joitakin kehonmuutoksia ja keskittyi enemmän terveyteensä kuin ulkonäköönsä. Hän aloitti harrastuksena potkunyrkkeilyn ja alkoi syödä oikein. Hän sisällytti ruokavalioonsa ensisijaisesti proteiinia, hedelmiä ja vihanneksia ja lopetti roskaruoan syömisen ja sokerin käytön.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant