“Aika ei säästä ketään!” Tässä on kaikki, mitä pitää tietää Sally Struthersista, joka tunnetaan Gloria-nimellä sarjassa “All In The Family”.

Fanit tuskin tunnistavat Hollywoodin takaisin heiluttanutta pommimiestä osoitteessa 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s! 🤨😬 Tutustutaanpa tarkemmin Sally Struthersin kehitykseen vuosien varrella! 🧐😯 Verkkokäyttäjät joutuivat jopa tuplatarkistamaan, onko tämä oikeasti hän vai ei! 🤫🤫🫢Varaudu kauhistumaan nähdessäsi hänet nyt tässä artikkelissa! 👇

Muistatko hänet Kaikki perheessä -ohjelmasta? Hahmoa esitti loistavasti Sally Struthers. Hän oli aikoinaan todella ikoninen hahmo. Nyt on aika tutustua tarkemmin elokuvalegendan kehitykseen vuosien varrella!

Voidaan sanoa, että hänen hahmonsa komediasarjassa oli uraauurtava. Hänen erinomainen suorituksensa toi ansaitusti kaksi Emmy-palkintoa ja vakiinnutti hänet alan huikeaksi tähdeksi.

Hän joutui kuitenkin vaikeuksiin komediasarjan jälkeen. Hän kohtasi vaikeuksia yrittäessään näytellä erilaisia rooleja. Nämä haasteet merkitsivät kuitenkin hänen tihkuvan näyttelijänuransa alkua. Hänen lahjakkuutensa ja päättäväisyytensä olivat avain suureen menestykseen ja yleiseen tunnustukseen.

Sally esiintyi paneelimainosohjelmassa Match Game ja sai tunnustusta Babette Dellinä. Hän suhtautui intohimoisesti myös teatteriin. Lisäksi hän on ollut köyhien lasten puolestapuhuja.

Mitä tulee hänen yksityiselämäänsä, hän sai tyttären avioliittonsa aikana psykiatri W. C. Raderin kanssa. Nyt hän on jo 75-vuotias ja asuu hiljaa Los Angelesissa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant