“Isän houkuttelevat ominaisuudet!” Uudet kuvat Antonio Banderasin nuorimmasta tyttärestä aiheuttivat sensaation

“Hänen ulkonäkönsä on jopa mallien unelma!” 🌟😲Banderasin tyttäressä yhdistyvät hänen parents👨🏻‍👩🏻‍👧🏻The viehättävimmät piirteensä Tyttö on jo aikuinen ja tekee miehet hulluiksi🤤💞Miltä hän näyttää, näet article⬇️

Kun näyttelijän ex-vaimon Melanie Griffithin julkaisema kuva 26-vuotiaasta Stellasta, Antonio Banderasin nuorimmasta tyttärestä, ilmestyi nettiin, fanit riemastuivat. He alkoivat keskustella siitä, miten kauniiksi tyttö oli kasvanut.

Fanien mielestä Stella on perinyt kaikki ihanat piirteet faneiltaan. Jotkut jopa väittävät, että tulevaisuudessa hän tulee ylittämään kuuluisan sisarpuolensa Dakota Johnsonin. Banderasin nuorin tytär esitteli kauneuttaan crop-topissa ja matalavyötäröisissä kapeissa farkuissa.

Stella jakaa harvoin kuviaan. Ja hän julkaisi hiljattain kuvan erään vaatekaupan mainostarkoituksessa. Tilaajat alkoivat kommentoida kuvan alle ja kehuivat tyttöä maanpäällisestä kauneudesta. Muistathan, että Stella on Antonio Banderasin ja Melanie Griffithin ainoa yhteinen lapsi.

Heidän perheessään kasvoi myös kaksi muuta lasta: Melanien yhdestä avioliitosta syntynyt poika ja tytär, jonka näyttelijä synnytti toisesta ex-miehestään. Stellalla on läheinen suhde Dakotaan ja he viettävät usein aikaa yhdessä.

Hiljattain jopa paparazzit ikuistivat siskokset Los Angelesin kahvilassa. Stella viettää aikaa myös vanhempiensa kanssa ja hän esiintyy julkisuudessa useammin isänsä kuin äitinsä kanssa. Mitä mieltä olet söpön tytön ulkonäöstä?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant