“Miten hänen miehensä antoi hänen pitää tätä?” Lawrencen esiintyminen muotinäytöksessä aiheutti kiistaa

Kaikki katseet kiinnittyivät Lawrenceen heti, kun hän ilmestyi muotiviikoille! ❤️‍🔥🤤 Näyttelijän valinta osui paljastavaan pukuun, jossa oli syvä pääntie! 🫠😍 Ihmiset siellä eivät voineet katsoa ketään muuta kuin häntä! 🫣 Katso yksi Hollywood-tähden rohkeimmista lookeista tästä artikkelista! 👇

Tämän ylistetyn ja juhlitun Hollywood-näyttelijän esiintyminen Pariisin muotiviikoilla pidetyssä näytöksessä vangitsi siellä kaikkien huomion. 33-vuotias filmitähti antoi etusijan tummanharmaalle puvulle, jossa oli rohkea kaula-aukko.

Keneltäkään ei jäänyt huomaamatta se, ettei hän pukenut alle rintaliivejä tai paitaa. Hän täydensi kuvaansa mustalla minilaukulla ja samanvärisillä korkokengillä. Täydelliseksi täydennykseksi tulivat hänen tyylikkäät aurinkolasinsa. Hänen hiuksensa olivat täydellisesti suoristetut.

Hänen ulkonäkönsä sai aikaan ristiriitaisia reaktioita. Jotkut ihailivat aidosti hänen muotivalintaansa, kun taas toiset eivät jättäneet tilaisuutta käyttämättä tuomitakseen hänet pitäen hänen paljastavaa kuvaansa sopimattomana ja “aivan liikaa”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant