”Soita psykiatrille, heti!” Popin kuningattaren uusi provokatiivinen valokuvaus herättää kiistaa

Verkkosukkahousuissa, korkokengissä ja mausteisessa korsetissa Madonna unohti, mitä säädyllisyys on ja otti vietteleviä poseerauksia! 🤤❤️‍🔥 Popin kuningattaren uusi photoshootti ei jättänyt tilaa mielikuvitukselle! 🤭😏 Jo naisena 6️⃣0️⃣s, hän etsii yhä uusia romansseja ja varastaa miesten sydämet! 🤯🤫Suorat kuvat – katso artikkeli! 👇

Niin yllättävältä kuin se tuntuukin, Madonna on jo kuusikymppinen. Yksi ”Popin kuningattareksi” tituleeratuista ja menestyneimmistä musiikkitähdistä ei kuitenkaan aio jäädä eläkkeelle ja suhtautuu ikään kuin numeroon. Joskus hän aiheuttaa kohua provosoivilla kuvauksillaan, jotka eivät jätä tilaa mielikuvitukselle.

Ihmiset ihmettelevät, miksi hänen ikäisensä nainen hakee yhä huomiota ja yrittää solmia uusia romansseja. Tällä kertaa se ei ollut poikkeus. Hän pukeutui paljastavaan korsettiin, korkokenkiin ja verkkosukkahousuihin täydentäen viettelevää kuvaansa tyylikkäällä käsilaukulla ja aurinkolaseilla.

Sopivat käsineet ja ylelliset korut tulivat viimeiseksi silaukseksi. Hän poseerasi viettelevästi ja aiheutti ristiriitaisia reaktioita.

”Internet riittää tältä päivältä”, ”Taas yksi huomionhakuinen!”, ”Miten voimme olla näkemättä tätä?”, ”Joku, olkaa kilttejä, muistuttakaa häntä hänen iästään”, ”Missä on vaatimattomuus?”, ”Mikä häpeä”, ”Moni 20-vuotias ei pysty edes seisomaan hänen vieressään”, ”Hän voi ottaa kenet tahansa miehen, jonka haluaa”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant