”Ikääntyminen on myös Pretty Womanille!” Näin vuodet ovat muuttaneet Julia Robertsia

Miljoonat rakastuivat Vivianiin elokuvassa ”Pretty Woman”, joka ilmestyi valkokankaillemme jo vuonna 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣!🎬 Yli 3️⃣0️⃣ vuotta on kulunut ja päähenkilöt ovat muuttuneet tunnistamattomiksi! 😬🥱 Kamerat ikuistivat salaa 5️⃣6️⃣-vuotiaan näyttelijättären bikineissä ja pettivät fanit! 🤬🤬🫤 Skandaalikuvat – katso artikkeli! 👇

Viime aikoina paparazzit eivät ole jättäneet tilaisuutta käyttämättä ja kuvanneet yhtä ikonisimmista näyttelijättäristä ollessaan lomakohteessa. Pretty Woman -elokuvan päähenkilö on ikääntynyt todella paljon, ja on sanomattakin selvää, etteivät ihailijat olleet valmistautuneet tähän näkyyn.

Legendaarinen näyttelijä yllätti seuraajat huomattavan muuttuneella ulkonäöllään. Hän on lihonut paljon ja esiintyy nyt isommilla lanteilla, roikkuvalla vatsalla ja ilman kimmoisuutta. Hänen huomattavasti ikääntynyt ulkonäkönsä aiheutti ristiriitaisia reaktioita, ja jotkut joutuivat jopa tarkistamaan hänen ikänsä kahteen kertaan.

Vaikka hänen faninsa ja kannattajansa edelleen aidosti ihailivat suosikkinäyttelijäänsä, muut eivät jättäneet käyttämättä tilaisuutta tuomita ja arvostella Robertsia. Skandaalimaiset paparazzikuvat nousivat keskustelujen aiheeksi ja aiheuttivat kohua.

”Meidän Pretty Woman ei ole sama!”, ”Aika ei säästä ketään”, ”Kateus hiljaa! Kukaan ei nuorene”, ”Vitsailetko? Hän näyttää upealta ikäisekseen!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant